In de media

Het is vrijdagmiddag. Ik ben de week aan het afronden en dan gaat de telefoon. Het is de media; RTL 4. Ze willen in een televisieprogramma graag aandacht besteden aan het, nog redelijk nieuwe, concept ‘jongerencoaching’ en zoeken deskundigen hiervoor. Of ik bereid ben mee te werken aan een item?

Ik twijfel. Mijn enthousiasme zegt ‘Ja!’ maar mijn terughoudendheid wacht liever even af. Ik besluit er een nachtje over te slapen. Hoe meer het idee gaat landen, hoe meer ik overtuigd raak van het feit dat ik mijn enthousiasme over jongerencoaching juist graag wil overbrengen. Ik stem toe en besluit mee te werken aan mijn ‘two minutes of fame’…

Na een uitgebreide voorbereiding (wat ga ik zeggen, hoe ziet het eruit en wat trek in aan?) was het tijd voor de opname. Gelukkig – ik mocht samenwerken met leuke enthousiaste mensen. Door de juiste voorbereiding, de nodige improvisatie en vooral heel veel plezier hebben we een media item over jongerencoaching gemaakt.

En het resultaat? Kijk op zaterdag 29 augustus 2015 om 13.25 uur op RTL 4 naar het programma Lifestyle Xperience Plus en dan mag je het helemaal zelf beoordelen!

Kernkwadranten

One Comment on “In de media

  1. Super leuk Martien! Ik ga het opnemen, want ik ga morgen een dagje naar Venlo.